Alt i forefaldende tømrer- & snekderarbejde

Kontakt os på telefon 75 280 458 eller 40 366 106 for et uforpligtende tilbud

Skift til fremtidens tagrender

Plastmo Tagrender leder 15 % mere regn væk!
Udsigten til fremtidens stigende nedbør kan du tage med sindsro med Plastmo Tagrendesystemet. Plastmo leder nemlig 15 % mere vand væk end tilsvarende tagrender på markedet. Så vandet løber derhen, hvor det skal, uden risiko for vandskader.
Billede: Plastmo Stål Plus Arkitekt str. 14/90
 
Plastmo pynter på ethvert hus
Plastmo Tagrender er både effektive og elegante. Med de 5 forskellige materialer (plast, aluzink, stål plus, zink eller kobber) er det nemt at finde den tagrende, der klæder netop dit hus.
 
De diskrete samlinger og tudstykker, der kendetegner Plastmo Tagrender, fuldender resultatet. Alle materialetyper kan samles hurtigt og enkelt med lim. Denne metode har vist sin styrke i mere end et halvt århundrede – og limen holder stadig!
 
Plastmo Zink- og Kobbertagrender kan naturligvis også loddes sammen.
Komplette og skræddersyede løsninger
Plastmo kan producere specielle tagrende dele i alle materialer og kan således altid levere et komplet tagrendesystem. Hvis du har et hus, som kræver en skræddersyet løsning, har Plastmo et team klar til at håndlave de specialløsninger, som der er brug for til dit hus.
 
Holdbare tagrender
Med Plastmo Tagrender får du en løsning af god kvalitet, som har en lang levetid. Plastmo kan derfor tilbyde op til 25 års garanti på en lang række materialer.

Vidste du, at…
Man i de fleste gamle rendejern kan montere Plastmo Tagrender? Det gør udskiftningen af dine gamle tagrender meget hurtigere, da man undgår opbrydning af taget. Løsningen fuldendes med Plastmos rendejernskapsler, som skjuler dine gamle rendejern.
 
Se flere flotte inspirationsbilleder her og læs mere om Plastmo Tagrender her

Send forespørgsel vedr. produkt: Plastmo Tagrender

Tømrermester Kim Hansen

Enggårdsvej 2
6893 Hemmet

CVR: 29605343

Tlf: 75 280 458

Email: kimhansen@mail.tele.dk